Selecteer een pagina

Hoi, ik ben Marisa.

Ik ben een doortastende systemisch en secure base coach. En bevoorrecht met een warme persoonlijkheid. Met mijn ruim 25 jaar kennis en ervaring begeleid ik 1-op-1 leidinggevenden en hun teams om tot échte gesprekken te komen. Mijn werkwijze is een drieluik van luisteren, voelen en uitspreken.

Nieuwsgierig en zonder partij te kiezen zit ik voor de volle 100% betrokken, scherp en eigenzinnig aan de ronde tafel. Waar het 100% okay is het soms gewoon eens niet te weten. Humor verbindend werkt. Oprecht luisteren naar de ander altijd iets oplevert. En deze zienswijze helpt het échte gesprek aan te gaan over datgene waarover het ook echt moet gaan.

Mijn intentie is altijd mijn waarden te laten doorklinken in de woorden die ik gebruik, de intonatie van mijn stem, de blik in mijn ogen en de energie die ik uitstraal. Dat zijn de momenten dat ik mijn kompas volg.

Een goed gevulde rugzak

In de wereld van Sales, Marketing, Public Relations en Internal- en Employer Branding leerde ik boven water de kneepjes van het vak. Ik koos in 2016 bewust voor het ondernemerschap. En vanaf dat moment richt ik me voor de volle 100% op datgene wat zich onder de waterlijn afspeelt. In jezelf, je team en je organisatie. En dit verbind ik aan de strategie in het hier en nu. Deze aanpak maakt mensen bewust van de invloed die zij hebben op de interacties met anderen. De cultuur.  

In 2019 kwam Secure Base Leiderschap op mijn pad. En ik begeleid de laatste vijf jaar leiders, hun teams en organisaties rond thema’s als leiderschap, vertrouwen, verbindende communicatie, coaching, teamontwikkeling en samenwerking. Ik blijf mezelf steeds verder ontwikkelen via verdiepende opleidingen, het lezen van vakliteratuur en via échte gesprekken met vakgenoten en vrienden. Ik zit dus met een goed gevulde rugzak aan tafel. 

Je leest meer over mijn ervaringen op mijn LinkedIn-profiel.

Contact

Marisa Hulsebosch

marisa@cultureproof.nl

T 06 23404867

Het échte gesprek

Bij ingrijpende gebeurtenissen schuif ik aan tafel. Want de ervaring leert dat nog te vaak de vis onder tafel blijft liggen bij grote en kleine gebeurtenissen. De intentie van je mensen naast de concrete context leggen, maakt duidelijk wat er speelt. Dit brengt vertrouwen, focus en plezier. Voor jezelf, de ander, je team en je organisatie.

En dat is een waardevolle cultuur waar alle medewerkers 100% zichzelf zijn en floreren.